Fired Earth Danmark

Teamet bag

Teamet bag Fired Earth i Danmark består af ægteparret Ann Lønborg og Ole Christensen, der har årelang erfaring indenfor eksklusive fliser og bad. I teamet er også to dygtige medarbejdere, der ligeledes bistår med rådgivning til indretning og valg af egnede fliser til gulv og væg. Vores fælles mission er at tilføre din bolig et særligt udseende og præsentere dig for et unikt udvalg af fliser til gulv og væg.

Unikt håndværk og fliser

Med en stærk tradition for det ypperste inden for produktion af håndmalet keramik tilbyder Fired Earth et suverænt udvalg af kunstnerisk håndværk. Fired Earth samarbejder med nogle af de bedste fliseværksteder i verden, der gør, at vores udvalg i høj grad afspejler en rigdom af alsidighed. Med tydelige kendetegn fra mange steder i verden, trækkes der historiske og kulturelle referencer.

Maling og farver

Til det unikke sortiment finder du også maling. Vores maling består af et vælg af farver med både mat og blank overflade. 

Det klassiske AGA komfur

Vi er den eneste forhandler i Danmark af de klassiske AGA-komfurer. At eje et AGA varmelagringskomfur er en livsstil, der efterhånden har fundet vej til folks hjerte og ideologien om slow-cooking. AGA-komfurer kan du se i vores showroom på Kronprinsessegade.