Over 500.000 familier verden over er så glade for deres AGA, at de ikke kan forestille sig et liv uden. Det er der mange gode grunde til, og herunder har vi samlet en håndfuld af de bedste.
Bestil AGA brochuren eller kom ind i vores AGA udstilling og få en god snak med os. Så kan du selv se, hvorfor AGA vil forandre ikke kun dit køkken, men dit liv.

1. EN AGA KAN ALT – OG LIDT TIL
AGA klarer lige, hvad du får lyst til. Fra hurtig wokret til flot soufflé, og ikke nok med det. Du får luftigere kager, mere mørt kød og en saftigere krumme i dit brød. Og både flæskesvær og pizza er altid perfekt sprøde. Der er intet, en AGA ikke kan – og ikke kan bedre end andre. Selv på travle dage, hvor den står på færdigretter, kan du have lækker mad på bordet på ingen tid.

2. AGA BLIVER EN DEL AF DIN FAMILIE
Der er altid en særlig stemning omkring en AGA. Alle, der træder ind i køkkenet, får lyst til at være helt tæt på den, og det er lige før der opstår venskabelig puffen om den bedste plads. Vi hører konstant fra glade AGA-ejere om, at deres AGA-komfur nærmest er blevet en del af familien, og at de ikke kan forestille sig at undvære det. Det hører man da vist ikke om andre hårde hvidevarer?

3. DEN ER EN DESIGNKLASSIKER
I en BBC-afstemning ved årtusindeskiftet blev AGA kåret som et af det 20. århundredes tre førende designikoner.

4. DER ER EN AGA-FARVE TIL ETHVERT KØKKEN
AGA-paletten giver dig valget mellem op til 16 farver, så du kan helt sikkert finde en, der er perfekt til dit køkken. Fra klassisk Cream over kølig Pewter og til den nyeste farve, Olivine, er der også en farve, der passer i dit køkken, uanset om det er moderne eller mere klassisk/landligt.

5. AGAS STORE OVNE ER EN KÆMPE FORDEL
AGA er berømt for sine ekstra store ovne. Stegeovnen rummer f.eks. nemt en kalkun på 13 kg, så du kan altid klare en større festmiddag, og især til jul giver en AGA ekstra god mening, hvis hele familien skal have både sprød ande- og flæskesteg. Praktisk nok varmer disse store ovne sådan, at de forskellige madvarer ikke tager smag eller duft af hinanden.

6. BLID STRÅLEVARME GIVER BEDRE MAD
En AGA behandler fødevarerne helt anderledes, end du er vant til. Den bombarderer ikke maden med udtørrende, direkte varme. I stedet tilberedes maden med nænsom strålevarme fra komfurets massive støbejern så smag, saft og næringsstoffer bevares.

7. DER ER EN AGA TIL ALLE
Uanset om du vælger en AGA med 2, 3, 4 eller 5 ovne vil du garanteret blive begejstret for den. Der er AGA-modeller til alle køkkener, fra de mindste til de allerstørste. Du kan endda vælge et ekstra modul med konventionel grillovn og kogeplader i fuldt integreret AGA-design, så det kan stå i forlængelse af din store AGA – eller stå frit et helt andet sted i køkkenet.

8. AGA BYGGES AF DYGTIGE ENGELSKE HÅNDVÆRKERE
Hvert eneste AGA-komfur bliver fremstillet i England på AGAs fabrik i Telford, Det er lidt betryggende, at i en tid med nedgang i resten af industrien bliver det ikoniske AGA-komfur stadig bygget her, med viden og teknikker der er gået i arv fra generation til generation.

9. AGA ER 70% GENBRUG
I modsætning til andre typer af komfurer er en AGA næsten udelukkende genbrug. Siden den første model blev bygget for 90 år siden har 70% af hver eneste AGA været fremstillet af genbrugsbrugsmaterialer. Det er morsomt at tænke sig, at det støbejern, der bruges til verdens mest berømte komfur, rummer alt lige fra gearkasser, tagrender, gamle maskiner, andre støbejernskomfurer, dørbeslag, kloakdæksler, lygtepæle og andet herligt skrot. Meget grønnere bliver det ikke.

10. UANSET FARVEN ER AGA GRØN
AGA kan ikke sammenlignes med noget andet komfur, når det gælder miljø- og ressourcehensyn. Tusinder af AGA-komfurer fungerer stadig perfekt efter 50 år eller mere. Og du ser aldrig et AGA-komfur på lossepladsen, for pensionerede AGA-komfurer får nyt liv efter omsmeltning eller renovering.

I dag kan du vælge din AGA med det drivmiddel der giver mest mening for dig i din hverdag: Propan, naturgas, olie eller elektricitet. Især introduktionen af de nye elektriske AGA i R3 og R7 samt eR3 og eR7 serierne, betyder nemmere installation og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Teknisk set er det i dag desuden muligt at kombinere den elektriske AGA med hjemmeproduceret energi fra f.eks. solceller og husstandsvindmøller.