Vægfliser

Eksklusive vægfliser

Leder du efter eksklusive vægfliser til køkken eller badeværelse? Nu har du fundet dem! Fired Earth har rejst jorden rundt i bestræbelsen på at finde de mest eksklusive vægfliser. I vores showroom på Kronprinsessegade i København finder du derfor et eksklusivt udvalg af både håndlavede og maskinfremstillede fliser fra hele verden.

Alle vores fliser er unikke. De giver et eksklusivt udtryk, hvad enten det er til køkkenet eller badet. Ikke mindst signalerer fliser fra Fired Earth et personligt valg, og viser din omverden, at du nøje har overvejet, hvilken stil du ønsker at møde dine gæster med.

Vægfliser fra hele verden

Udvalget af vægfliser i vores showroom er stort, og her finder du både fliser med middelhavs inspirerede motiver samt mexicanske motiver.

Vi forhandler ligeledes de klassiske motivfliser fremstillet i hånden i England, ligesom du finder fransk inspirerede vægfliser med flotte glasurer i mange flotte farver.

Endelig er der et stort udvalg i mexicansk fremstillede fliser, der efter produktion køres til USA, hvor de håndmales i klassiske mønstre. Vores udvalg af metrofliser til væggen er særdeles omfangsrigt. Mange farver og mange størrelser.

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser til køkken og badeværelse herunder, og tøv ikke med at skrive, ringe eller kigge forbi butikken på Kronprinsessegade 50A i København

Klik på de enkelte kategorier for at se mål og priser på de enkelte vægfliser.

Unikke fliser kræver unik rådgivning

Vi bistår meget gerne med oplæg til netop din løsning. Medbring en skitse over arealet samt måske hvordan du har indrettet dig, så kommer vi gerne med forslag til, hvordan vægfliserne kan bibringe en ekstra dimension til dit hjem.

Vi har alle typer fliser og luksus glasmosaik til badeværelset og køkkenet. Brug af fliser til bad er smukt og praktisk. På samme måde med køkkenfliser som fås i et utal af udgaver.

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser i vores showroom på Kronprinsessegade 50A i København

Prøver på fliser

Fliserne kan ses i vores showroom i Kronprinsessegade 50A. Du kan også købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer. Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken fliseprøve du ønsker.

Ring til os eller send en mail til os her.