Vægfliser

Eksklusive vægfliser

Leder du efter eksklusive og smukke vægfliser til køkken eller badeværelse?

Fired Earth har rejst jorden rundt i bestræbelsen på at finde de mest eksklusive vægfliser. I vores showroom på Kronprinsessegade 50A i København finder du derfor et eksklusivt udvalg af både håndlavede og maskinfremstillede fliser fra hele verden.

Alle vores fliser er unikke, og de giver et eksklusivt udtryk, hvad enten det er til køkkenet eller badet.

Ikke mindst signalerer vægfliser fra Fired Earth et personligt valg, og viser din omverden, at du nøje har overvejet, hvilken stil du ønsker at møde dine gæster med.

Find vægfliser fra hele verden

Udvalget af vægfliser i vores showroom, og her på siden, er stort. Og du finder både fliser med middelhavsinspirerede motiver samt mexicanske motiver.

Vi forhandler ligeledes de klassiske motivfliser fremstillet i hånden i England, ligesom du finder fransk inspirerede vægfliser med flotte glasurer i mange flotte farver.

Endelig er der et stort udvalg i mexicansk fremstillede fliser, der efter produktion køres til USA, hvor de håndmales i klassiske mønstre. Vores udvalg af metrofliser til væggen er særdeles omfangsrigt, og du finder mange farver og mange størrelser.

Unikke vægfliser kræver unik rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken type vægflise, eller måske gulvflise, der vil give mening i dit hjem? Så bistår vi altid gerne med kyndig vejledning og hjælp i vores showroom.

Medbring derfor gerne en skitse over arealet, samt måske hvordan du har indrettet dig.

Så kommer vi gerne med forslag til, hvordan vægfliserne kan bibringe en ekstra dimension til dit hjem.

Vi har alle typer vægfliser og luksus glasmosaik til badeværelset og køkkenet. Brug af fliser til bad er smukt og praktisk.

På samme måde med køkkenfliser som fås i et utal af udgaver.

Bestil fliseprøve

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser til køkken og badeværelse herunder, og tøv ikke med at skrive, ringe eller kigge forbi butikken på Kronprinsessegade 50A i København.

Men du kan også her på siden købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer.

Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken fliseprøve du ønsker.