Maling

Maling fra Fired Earth er verden af farver

Vores serie af maling består af 120 farver. Inspiration til alle disse farver har vi fået fra vores mange rejser rundt omkring i verden. Farve sortimentet kombinere fine neutrale nuancer, skarpe toner og harmoniske pastel farver, der samles i en imponerende farvepalet der reflekterer naturens nuancer og vores kulturel herkomst.

Vores Matt Emulsion maling, med glans 3, er fremstillet så den fremstår med en kridtet finish, der er dejlig blød i overfladen. Den malede overflade kan tørres af med en fugtigt klud.

Eggshell udgaven, med glans 20, er primært fremstillet til at male træ og tørre op til en delikat silkemat finish. Eggshell malingen er vaskbar.  Samtlige 120 farver fås både som Emulsion eller som Eggshell udgave.

Fired Earths maling er meget dækkende, nem at påføre, slidstærke og så godt som lugtfrie. Afhængig af underlag og tilstand på det areal der skal males, dækker Emulsion malingen ca. 14 kvm. pr. liter og Eggshell dækker ligeledes ca. 14 kvm. pr. liter.

Pris

Vores maling fås i følgende størrelser:

Matt Emulsion: 2,5 liter og koster  600,00 kr., 5 liter og koster 995,00 kr.

Eggshell: 0,75 liter og koster  335,00 kr., 2,5 liter og koster  795,00 kr.

Prøvedåse, i Matt Emulsion variant, dækker ca. 1 kvm: 65,00 kr.

Få et lille indtryk af vores store farvepalet herunder. Disse miljøbilleder er kun nogle eksempler på de 120 farver vi forhandler. Klik på det enkelte billede, og se det i fuld størrelse.