Tapet Secret Garden

Tapet Secret Garden
Den hemmelige have

Tapet Secret Garden, din helt egen have indendørs. Der er både noget eventyrligt og hemmelighedsfuldt over dette fine tapet, hvorfra navnet ”Secret Garden”.
De slyngede blomster- og fuglemotiver har deres egen mystik, som kalder på vores nysgerrighed og fantasi og inviterer os til at gå på opdagelse, igen og igen. Så i dette tilfælde kan man vel næppe kalde det kedeligt, at sidde og kigge ind i væggen!
Bemærk, hvis du synes at et helt rum med blomster og fugle er lige i overkanten, kan en enkelt tapetseret væg give en flot og stor effekt.

Tapet Secret Garden Tapet Secret Garden

 

Det delikate blomstertapet fås i fire douce farvekombinationer, så det sværeste er nok at vælge.

Tapetet er trykt ved hjælp af den specielle Gravure-teknik, som gør det muligt at præge farverne med mange nuancer og lagdelte toner. Alt i alt, en teknik det giver en flot og smuk blød finish, lethed og gennemsigtighed i farverne. Ligesom akvarel.

Rullen måler 10 x 0,52 m og koster 1.200,00 kr./rulle

 

 

 

Tapeterne kan ses i vores udstilling i Kronprinsessegade 50 A, 1306 København K. Vi giver meget gerne rådgivning omkring opsætning af tapet, ligesom vi også kan tilbyde assistance i valg af løsning og sammensætning af tapet og vægmaling eller fliser, med henblik på at imødekomme netop dit ønske.

Alle tapeterne kan leveres indenfor en kort leveringstid på ca. 14 dage.