Landkøkken

Flotte og charmerende landkøkkener
– få det meste ud af det vigtigste rum i hjemmet.

Køkkenet er muligvis det rum i hjemmet, som skal være mest alsidigt og funktionelt. Alsidigt, idet køkkenet i det moderne samfund ikke længere blot danner rammerne om madlavning og spisning. Nu til dags fungerer køkkenet som husets samlingspunkt, uanset om det er for familie eller venner, arbejde eller fornøjelse. Funktionalitet er vigtigt, fordi køkkenet er et multifunktionelt rum, hvor vi spiser, leger, arbejder, fester, laver lektier, ser TV og slapper af.

Snedkerbyggede landkøkkener

Derfor tilbyder vi klassiske, tidsløse og specialfremstillede køkkendesign, der gør det muligt for dig at tilpasse alle elementer til dine behov. Køkkenerne hos Fired Earth er snedkerbygget og fremstillet i stærkt massivt eg. De tegnes individuelt efter mål og kan sammensættes af forskellige materialer.

Materialer der bidrager til en luksuriøs, funktionel og smuk æstetik. Vi tilbyder mere end 350 kabinet muligheder med utallige kombinationsdesign, sådan at du kan sammensætte det perfekte køkken til dig og din hverdag.

Fired Earth Landkøkken
Fired Earth Landkøkken

LANDKØKKENET ER SKANDINAVIENS FORETRUKNE

Landkøkkenet er både minimalistisk, tidsløst og praktisk, hvilket forståeligt nok gør det til en favorit blandt vores kunder. Man skal ikke lade sig skræmme af betegnelsen, da landkøkkenet kan gøres mindst ligeså moderne som andre køkkentyper. Det handler blot om personlig præference og indretning. Et landkøkken udelukker ikke kravet om moderne komfort, eller ønsket om et minimalistisk udtryk. 

Vores to køkkenserier er sprængt fyldt med flotte og enestående detaljer, samt bygget til at modstå tidens tegn. Tag et kig på mulighederne nedenunder, og for yderligere inspiration anbefaler vi at du downloader vores katalog her.

Vermont Klassisk Køkken
Bastide Landkøkken

Ring og få en samtale med vores dygtige indretningseksperter