Indretningsarkitekter

At indrette sit hus/lejlighed kan være en meget inspirerende, men svær ting. Selv det at finde frem til de enkelte produkter kan ofte være en udfordring. For slet ikke at tale om at der jo ofte kan være forskellige meninger i husstanden om hvordan det hele skal løses.

Udvalget er enormt, og det er trods alt ofte nemmere at finde flotte produkter end at begrænse sig når først det hele skal sættes sammen.

Vi samarbejder med og anbefaler et antal indretningsarkitekter, der vil kunne hjælpe til at få styr på alle ideerne – eller måske manglen på samme …

Et par timers omkostning til en indretnings arkitekt vil i mange tilfælde være rigtig godt givet ud. Den know-how og ekspertise indretningsarkitekten har erhvervet sig, betyder at mange projekter hænger betydelig bedre sammen både funktionelt og visuelt. Bliver jeres projekt realiseret med produkter fra Fired Earth, refunderer vi op til et par timers udgift til indretningsarkitekten dog afhængig af projektets størrelse.

 

 CASA CHRISTINA

christina

Casa Christina er et designstudio, der rådgiver private inden for arkitektur, indretning og mode.

INTERNATIONAL ERFARING

Casa Christina er etableret af Christina Brangstrup Arnoldi Coffa, uddannet på Danmarks Designskole med speciale i Design Management og Interiør Design. Derudover har Christina også læst på Europæisk Design Institute, IED, i Milano. Efter at have boet 20 år i udlandet, fører hun nu Casa Christina videre i Danmark. Hun har stor international erfaring, og har blandt andet bygget, renoveret og indrettet huse i Italien, Frankrig, Norge og Danmark.

ARKITEKTUR & INDRETNING

Casa Christina specialiserer sig inden for arkitektur, – både moderne minimalistisk og klassisk design. Kombinationen af den sydeuropæiske klassiske tradition og den enkle og stilrene skandinaviske er netop Casa Christinas force. Filosofien er at kreere åbne, harmoniske og lette rum, med en varm og imødekommende atmosfære, hvor belysning spiller en stor rolle.

Casa Christina hjælper dig med alt fra ideudvikling, til eksekvering af byggeri eller renovering, samt hjælp til indkøb af materialer og interiør. I tæt samarbejde med dig, arbejder Casa Christina målrettet på at finde den perfekte løsning, så du kan få din drømmebolig.

Med venlig hilsen / Kind regards
C  A  S  A     C  H  R  I  S  T  I  N  A
Christina Brangstrup Arnoldi Coffa

Interior-designer MDD / Personal Shopper / Blogger

 

“Townhouse”
Pilestræde 35, 1. sal
1112 K – DK
Mobil   : 2887 5289
CVR-nr. 34974209

christina@casachristina.dk

www.casachristina.dk