Du kan få hjælp til indretning

At indrette sit hus eller lejlighed er for mange en super spændende og sjov opgave. I blade og magasiner og på de sociale medier støder man på mange vanvittig flotte og inspirerende arkitektoniske hjem. Drømme om indretning spænder vidt, og denne kreative proces kan være både legende og en stor fornøjelse.

De mange idéer kan også nogle gange gøre det svært at vælge. Bare det at finde frem til de enkelte produkter kan ofte være en udfordring. Og så kan der jo være forskellige meninger i husstanden om, hvordan det hele skal løses. Udvalget er enormt, og det er ofte nemmere at finde flotte produkter end at begrænse sig, når først det hele skal sættes sammen!

Her i butikken har vi bred erfaring fra vores mange projekter, og vi vil kunne hjælpe jer et godt stykke hen ad vejen. Vi ved rigtig meget om de forskellige typer fliser og hvordan de sammensættes og fungerer bedst sammen for at passe til husets oprindelige arkitektur. Derudover samarbejder vi også med et par indretningsarkitekter, der vil kunne hjælpe til at få styr den enkelte opgaves muligheder og begrænsninger. Et par timers omkostning til en indretnings arkitekt vil i mange tilfælde være rigtig godt givet ud.

I Storkøbenhavn kan vi anbefale Cecilie Friis-Mikkelsen som har arbejdet som indretningsarkitekt, stylist, projektleder og designer for danske brands og er uddannet fra Arkitektskolen for Indretningsdesign i 2015. I dag er Cecilie indehaver af virksomheden Cecilie Friis-Mikkelsen Design Studio, hvor hun tilbyder sine kompetencer inden for indretning, såsom farve- og materialesammensætninger til et enkeltstående møbel, i et rum eller totalindretning af et helt hjem, bespoke møbeldesigns, indretningskoncepter med mere. Cecilie vægter relationen og samarbejdet med kunden meget højt, ligesom kvalitet, balance og tidløse designløsninger er hendes tilgang på sine projekter.

 

Kontakt os gerne for en aftale ved at ringe på 3393 9331 eller send os en mail på mail@firedearth.dk.