Gulvfliser

Stort udvalg af fliser og klinker til gulv

Vores gulvfliser og -klinker er af den aller højeste kvalitet, og dele af vores sortiment fås kun hos Fired Earth. Den fremviste kollektion egner sig til alle rum, herunder bad, køkken, entre, stue og bryggers. Udvalgte gulvfliser og -klinker egner sig samtidig til udendørsbrug. Find inspiration blandt vores mange muligheder nedenfor.

Prøver på fliser

Fired Earth’s flise- og klinkekollektion kan ses i vores showroom, der ligger på Kronprinsessegade 50A. Det er også muligt at købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme om den passer ind i det projekt, du overvejer. Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken flise- og klinkeprøve, du ønsker.

Vil du vide mere om gulvfliser?

Du kan læse mere om de enkelte fliser og klinker ved at klikke på billedet af den flise/klinke du gerne vil vide mere om. Det er også her du vil finde information om hvilke størrelser vi har, samt prisen på produktet. Vil du gerne vide mere om hvordan man vedligeholder produktet, eller hvad man skal være opmærksom på, så er dette også beskrevet på de følgende sider.