Gulvfliser

Stort udvalg af gulvfliser & klinker

Hos Fired Earth finder du altid et stort udvalg af gulvfliser og -klinker. Herunder både marmorfliser, kalkstensfliser, travertin og terracotta.

Vores gulvfliser samt klinker er alle af den højeste kvalitet og dele af vores sortiment, kan du kun finde hos Fired Earth.

Den fremviste kollektion egner sig til alle rum, herunder bad, køkken, entre, stue og bryggers. Men udvalgte fliser og klinker egner sig samtidig til udendørsbrug. Mulighederne er derfor mange hos os, hvis du leder efter den helt rette gulvflise til dit hjem.

Bestil prøve på gulvflise

Fired Earths flise- og klinkekollektion kan ses i vores showroom, der ligger på Kronprinsessegade 50A i København.

Du har også mulighed for at kunne købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer.

Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken flise- og klinkeprøve, du ønsker.

Hvilke gulvfliser ønsker du?

Hvilke af vores fliser eller klinker, der vil passe til dit projekt er afhængigt af, hvad du får lavet og ikke mindst, hvilken stil og ønsker du har til rummet.

Alle vores fliser kan være med til at give et bestemt udtryk i rummet, og derfor er det også vigtigt at vælge den helt rette flise.

Vi anbefaler derfor, at du kigger udvalget igennem og bestiller en eller flere prøver, så du nemt kan sammenligne de forskellige løsninger.

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af gulvfliser?

Du kan læse meget mere om den enkelte flise ved at klikke dig ind på billedet af den enkelte flise eller klinke, du gerne vil vide mere om.

Det er også her, du kan finde mere information om, hvilke størrelser vi tilbyder den bestemte flise i samt prisen på produktet.

Du er naturligvis også altid mere end velkommen til kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til produkterne, vedligeholdelse eller andet.

Spar 15-25% rabat på en lang række fliser og sanitet fra vores alm. Sortiment.

Derudover har vi nogle kanon tilbud på AGA komfurer - Masterchef.
(Du kan lige nu købe vores demomodeller til halv pris).

Vi har 2 Masterchef Induktionskomfurer 110cm brede med 4 ovne og 5 induktionszoner. Førpris 55.000,-kr. – nupris 27.500,-kr. +1 Masterchef 110cm bred med 4 ovne og 6 gasblus til 25.000,-kr incl moms – det er også halv pris.