Gulvfliser & vægfliser

Praktiske og smukke gulvfliser & klinker

Hos Fired Earth finder du altid et stort udvalg af gulvfliser og -klinker. Herunder både marmorfliser, kalkstensfliser, travertin og terracotta.

Vores gulvfliser samt klinker er alle af den højeste kvalitet og dele af vores sortiment, kan du kun finde hos Fired Earth.

Den fremviste kollektion egner sig til alle rum, herunder bad, køkken, entre, stue og bryggers. Samtidig vil der være udvalgte fliser og klinker der egner sig til udendørsbrug eller til brug ved ildsteder som for eksempel brændeovn eller pejs.

Mulighederne er derfor mange hos os, hvis du leder efter den helt rette gulvflise til dit hjem.

Eksklusive vægfliser fra hele verden

Leder du efter eksklusive og smukke vægfliser til køkken eller badeværelse?

Fired Earth har rejst jorden rundt i bestræbelsen på at finde de mest eksklusive vægfliser. I vores showroom på Kronprinsessegade 50A i København finder du derfor et eksklusivt udvalg af både håndlavede og maskinfremstillede fliser fra hele verden.

Udvalget af fliser i vores showroom, og her på siden, er stort. Og du finder både fliser med middelhavsinspirerede motiver samt mexicanske motiver.

Vi forhandler ligeledes de klassiske motivfliser fremstillet i hånden i England, ligesom du finder fransk inspirerede vægfliser med flotte glasurer i mange flotte farver.

Vores gulvfliser og vægfliser signalerer et personligt valg, og viser din omverden, at du nøje har overvejet, hvilken stil du ønsker at møde dine gæster med.

Unikke fliser kræver unik rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken type flise der vil give mening i dit hjem? Så bistår vi altid gerne med kyndig vejledning og hjælp i vores showroom.

Alle vores fliser er unikke, og de giver et eksklusivt udtryk, hvad enten det er til køkkenet eller badet.

Medbring derfor gerne en skitse over arealet, samt måske hvordan du har indrettet dig. Så kommer vi gerne med forslag til, hvordan vægfliserne kan bibringe en ekstra dimension til dit hjem.

Vi har alle typer vægfliser og luksus glasmosaik til badeværelset og køkkenet. Brugen af fliser til bad og køkken er en smuk og praktisk løsning.

Bestil en fliseprøve

Hvilke af vores fliser eller klinker, der vil passe til dit projekt er afhængigt af, hvad du får lavet og ikke mindst, hvilken stil og ønsker du har til rummet.

Alle vores fliser kan være med til at give et bestemt udtryk i rummet, og derfor er det også vigtigt at vælge den helt rette flise.

Vi anbefaler derfor, at du kigger udvalget igennem og bestiller en eller flere prøver, så du nemt kan sammenligne de forskellige løsninger.

Fired Earths flise- og klinkekollektion kan ses i vores showroom, der ligger på Kronprinsessegade 50A i København.

Du har også mulighed for at kunne købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer.

Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken flise- og klinkeprøve, du ønsker.