Mosaik

Mosaikker til væg i natursten såsom marmor, skifer, kalksten, travertin kan fås i forskellige nuancer og i forskellige størrelser og formater. Mosaikker kan anvendes i mange typer af rum samt til vægge ved- og omkring pejs eller brændeovn.

Vi har et bredt udvalg af mosaik i natursten, så træd endeligt nærmere og bliv inspireret til dit næste projekt.

 

 

Vi oplever at mange lader sig forvirre imellem badeværelsesfliser og gulvfliser. Faktum er at forskellen er minimal. Fliser kan anvendes overalt, men nogle fliser er mere praktiske som badeværelsesfliser end andre. Hvis er du er i tvivl om, hvad du skal vælge til dit badeværelse og hvad du bør være opmærksom på før dit køb, så læs mere her

 

HUSK!
Når man arbejder med mosaik, kan opsætningen tage længere tid end med “almindelige” vægfliser. Tag højde for det, når du budgetterer dit projekt – og tal med mureren.

En vejledning til opsætning af mosaik af natursten på engelsk kan du se her. Og spørg os gerne til råds, hvis I er i tvivl. 

 

Prøver på fliser

Fliserne kan ses i vores showroom i Kronprinsessegade 50A. Bor du længere væk, kan du også købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer. Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk ca. 75 kr.

Ring til os på 70 44 41 82 eller send en mail til os her.