Vægflise Stonelustre

Håndlavet i England

Engelsk vægflise Stonelustre kommer fra et lille og helt unikt flise værksted. Flisen er både skåret, trimmet og glaseret ved ren håndkraft. Flisens lidt buede overflade lader glasuren løbe sine egne veje og giver flisen en smuk farvedybde og variation, som sammen med den let krakelerede glasur danner en meget smuk helhed.

Håndlavet engelsk vægflise Stonelustre Håndlavet engelsk vægflise Stonelustre

Der kan være nogen variation i farven, ligesom der naturligt vil være pletter af jernoxid i glasuren, som fremtræder som prikker. Da Stonelustre er en rigtig håndlavet flise, indebærer det, blandt andet, en smule ujævnhed i overfladen og kanterne. Farvevariation fra flise til flise forekommer. Men, samlet understreger disse karakteristika kun autenticiteten og giver en meget flot vægflade med et flot farve- og lys spil.

Det kan også være noget mere tidskrævende for en murer at opsætte denne flise frem for en fabriksproduceret flise. Flisen er hårdt brændt, hvilket medfører at flisen også egner sig til overflader, der kræver større slidstyrke såsom køkkenvægge og bordplader.

 

Pris og mål

Stonelustre måler ca. 13x13x1,1 cm
Pris: 68,00 kr./stk. eller 3.808,00 kr./m².

 

 

Af lignende fliser kan vi henvise til Forecast. I metroformatet kan vi også foreslå Carnival.