Sekskantet flise til væg og gulv

Denne sekskantede flise til væg og gulv indgår i vores store Marrakech serie. Og, som navnet antyder, er der her tale om en flise der er inspireret af den arabiske verden omkring Middelhavet.

 

Sekskantet flise til væg og gulv

 

Flisen er håndlavet, håndmalet og glaseret terrakotta. Lidt ujævne kanter og en let buet overflade kombineret med håndmalede teknikker, giver fliserne et ældet udseende. Fliserne kan indeholde små chips og revner som understreger den rustikke håndlavede karakter.

Farven af leret kan variere fra cremede og rosa toner til mørk rødbrun. Lerens farve skinner igennem på kanterne hvor glasuren bevidst er gnedet væk.  Kræver en del præcision ved lægning / opsætning, idet flisens form ikke er standard.

Marrakech Hexagon er eksklusivt fremstillet for Fired Earth. Fine diskrete nuancer i hvidt, gråt og sølv, samt to fliser med typiske Mauriske mønstre. Marrakech Hexagon er lige så velegnet til væg som til gulv, f.eks. i køkken, badeværelse, entre, udestue eller andre rum, hvor et middelhavs-/sydspansk design ønskes.

I samme serie findes firkantede fliser i såvel ensfarvede som mønstrede udgaver. Se nærmere herom på serien Marrakech.

 

Pris og mål:

Disse sekskantede fliser måler 14,7×12,7×1,3 cm

  • De hvide eller grå fliser koster 120,00 kr./st. eller 8.652,00 kr./m²
  • Den sølvfarvet sekskantede flise koster 150,00 kr./stk. og 10.815,00 kr./m².

 

 

 

Fliser af lignende karakter kan ses i vores store Marrakech serie. Vi kan også henvise til vores ottekantede porcelæns gulvflise Geometric eller den sekskantede Hex.