Vægflise English Delft

English Delft
Klassisk Hollandsk

Vægflise English Delft er produceret på et lille værksted i England af håndværkere hvis forfædre flygtede fra inkvisitionen i Holland. Fliserne er håndlavede med et tydeligt rustikt udtryk. Dog er fliserne meget genkendelige som hollandske fliser og bærer tydeligt præg af deres oprindelige arve. English Delft er resultatet af nøje research af disse nu forsvundne designs, og produceres i dag af et lille engelsk flise atelier. Hver enkelt flise er nænsomt håndmalet, hvorfor motiverne ikke er præcis ens.

Vægflise English Delft, findes i tre varianter:

  • Fliser med motiv samt små blomster dekorationer i hjørnerne
  • Fliser kun med dekoration i hjørnerne
  • Helt hvide fliser med en glasering der giver en svag grad af transparens således at man netop kan ane selve leren under glasuren.

En meget typisk flise at bruge i køkkenet bag ved køkkenbord. Vægflise Early English Delft er en klassisk og tidløs løsning som sikrer en smuk og slidstræk overflade.

Vægflise Early English Delft Vægflise Early English Delft

 

Pris og mål

Fliserne måler 13 x 13 x 1 cm og koster, afhængig af motiv:

  • Basisflisen Plain White 37,00 kr./stk. eller 2183,00kr./m².
  • ”Corner” 88,00 kr./stk. eller 5.192,00 kr./m².
  • Motivfliser koster 255,- kr./ stk.

 

Denne serie fliser er håndlavet helt igennem. Derfor, forekommer der mindre variationer i mønstrene, den blå farve samt i flisernes kanter.

Vi har prøver på vægflise English Delft i vores showroom, så kom endelig forbi for, med selvsyn, at beundre disse flisers helt egen individuelle charme.