Indian Ocean Glasmosaik

Indian Ocean Glasmosaik

Indian Ocean Glasmosaik serien er inspireret af tropeøerne  Mauritius og Madagaskars blå og grønne toner. Mosaikken er fremstillet af genbrugs glas og er blevet individuelt håndarbejdet for den perfekte finish. Fuld af liv, spil og dybde, er denne mosaik ideel til eksotiske badeværelser. Mosaikken bliver leveret på net for nem opsætning.

Vi faldt for dybden i farverne og de fængende former i denne glasmosaikserie, og blev straks hensat til de fantastiske større øer i det Indiske Ocean, øer som har lagt navn til denne serie af glasmosaik.

Mosaikken er fremstillet af genbrugs glas og er blevet individuelt håndarbejdet for den perfekte finish. Fuld af liv, spil og dybde, er denne mosaik ideel til eksotiske badeværelser. Mosaikken bliver leveret på net for nem opsætning.

Indian Ocean Glasmosaik serie kommer i 2 formater samt en bred vifte af farver og nuancer. Yderst velegnet til badeværelse og bruseniche først og fremmest, men ligeledes et mere end interessant indslag i køkken, entre eller andet rum/vægareal, du gerne vil give sit helt eget udtryk og lys.

Indian Ocean Glasmosaik Indian Ocean Glasmosaik

Mål og priser:
Madagascar: 31,2 x 31,6 x 0,6 cm og koster 185,00 kr./stk.
eller 1.876,00
kr./kvm

 

Af andre glasmosaikker kan vi også henvise til Malacassa, Oyster Mosaic eller Iridescent Glass Mosaic.