Vægflise Temple Wall

Temple Wall natursten til vægge

Vægflise Temple Wall er en skøn naturstensflise i kalksten. Rustik og autentisk i sit Middelhavs-look.

Vægflise i kalksten 10x20 cm Vægflise i kalksten 10x20 cm

Når man har med naturstens materialer at gøre, er det svært at sætte en særlig etikette på, da natursten stort set altid er elegant og enkelt. Natursten passer ind i alle typer bolig.

Denne flise er en udvidelse af vores gulvflise serie “Temple Limestone”, hvor du kan få fliser til gulvet i samme nuancer og toner disse vægfliser her. 

Til vægge fås serien i tre nuancer: Opet, Ezra eller Marsa.

 

Pris og mål

Vægflisen måler 10 x 20 x 1 cm0
og koster 19,00 kr./stk. eller 950,00 kr./kvm.

 

 

Denne vægflise Temple Wall har sin oprindelse i Ægypten. Limestone, eller kalksten på dansk, er formet igennem millioner af år og består primært af sammenpressede skaldyr blandet op med andre mineraler der findes på stedet. Netop denne tilsætning af mineraler, i større eller mindre mængder, gør at kalsten kan variere i farve, fra helt lys til mørk grå. Farver der passer ind i alle miljøer uanset om du bor nyt, klassiskt, rustikt eller …
Temple Wall vil egne sig flot i alle typer af rum – fra du kommer ind af din hoveddør og til du når i den modsatte ende af din bolig. Ikke alene giver Temple Wall flisen en behagelig, blød og varm vægflade, men er, grundet sin natur, også yderst modstandsdygtig overfor stød og snavs. Hvilket gør den idel til for eksempel entreen og gangen i det travle hjem hvor, tasker, støvler og sko hyppigt kommer i nærkontakt med væggene.
Af lignende vægfliser, kan vi blandt andet henvise til vores serier af Limestone/kalksten, som for eksempel Palio eller Piazza