Vægflise Ravello

Vægflise Ravello
Stor charme fra Sardinien

Vægflise Ravello, fremstillet på Sardinien eksklusivt for Fired Earth, er en unik serie af store vægfliser i klare blå og lysegrønne toner. 

Vægflise Ravello Vægflise Ravello

Vægflise Ravello er yderst velegnet til badeværelset eller køkkenet, men vil også gøre sig godt i andre rum hvor en vægflade kan få et helt nyt liv. Ravello skaber et dristigt og moderne udtryk, hvor end den anvendes.

 

Pris og mål

  • Ravello vægflise måler 20 x 40 x 1 cm
    og koster 100,00 kr./stk. eller 1.300,00 kr./kvm.
  • Ravello mosaikark måler 21,3 x 1,9 x 1 cm
    og koster 370,00 kr./ark eller 5.550,00 kr./kvm.

 

Vægflise Ravello er en helt særegen serie. Inspireret af farverne fra det smukke Sardinien, gengiver Ravello tydeligt de blå og grønne nuancer fra havet der omkranser øen.

Overflade glasuren er bevidst lavet med krakeleringer, for yderligere at give flisens lette farvechanceringer endnu mere spil. Det anbefales at forsegle fliserne, især hvis du påtænker at anvende en fuge med tydelig farve eller hvis flisen anvendes i en bruseniche. Desuden anbefales det at bestille nok i første omgang, da lettere farvevariation kan forekomme fra produktionsbatch til produktionsbatch. Ærgerligt at fuldende jobbet med 5-6 fliser der ikke matcher 100%!

Til denne Ravello serie, anbefaler vi en fuge på min. 3 mm. Denne fuge sikrer, at der kan tørres ordentligt imellem fliserne. Er fugen så smal at en klud ikke kan komme til, risikere du at sæberester, støv og lignende efterhånden sætter sig fast og udvikler en skimmel lignende masse, der bliver svær at komme af med.

Af lignende fliser kan vi også henvise til vores Retro Metro serie eller også Metropolitan