Vægflise Edwardian

Ægte klassikker fra London

Vægflise Edwardian er inspireret af arkitekt og designer Leslie Green, der har designet mere end 50 undergrundsstationer i London fra 1903 til 1908.

 Vægflise Edwardian 

Acanthus flisen i denne Edwardian serie er blevet genskab, da større renovationsarbejder for nylig blev iværksat på en del af stationerne. Her fandt man frem til de originale støbeforme for at kunne genskabe disse særlige fliser. I vores serie er Acanthus flisen blev suppleret med en basisflise samt en kant-/afslutningsflise og yderligere 2 flotte farver.

Edwardian vægflise egner sig til interiører der gerne vil udtrykke en klassisk Art Nouveau stil og samtidig være nutidig og moderne. Farverne virker måske stærke ved første indtryk, men med den rette kombination af stil, materialer og farver, byder vægflise Edwardian på et frisk pust i din indretning.

 

Pris og mål

Fliserne måler 15,2×22,8×1 cm og fås som:

  • Basisflise til 95,00 kr./stk. eller 2.565,00 kr./kvm.
  • Acanthus reliefflise til 425,00 kr./stk.

”Dado”, kant-/afslutningsflisen måler 7,6×22,8×1 cm
og koster 300,00 kr./stk.

 

 

Af lignende fliser, kan vi også henvise til vores Empress eller Giralda vægfliseserier, eller også den klassiske metroflise, som for eksempel Metropolitan, der også er kopier af fliser anvendt på undergrundsstationerne i London