Vægflise Cabaret

Håndlavet tradition

Vægflise Cabaret er en håndlavet, hånd dekoreret og glaseret terrakotta flise, der indgår i den brede flise serie Paris.

Vægflise Cabaret, håndlavet flise i orientalsk facon.    Vægflise Cabaret, håndlavet flise i Sydspansk facon

Paris er fremstillet af samme producent, som den populære Marrakech fliseserie, omend vægflise Cabaret er mere påvirket af den europæiske stil og farvepalette.

Fælles for både Cabaret og Paris er, at fliserne er rustikke og samtidig meget elegante fliser, der giver et meget autentisk udseende.

Denne serie byder på et udvalg af basis fliser i farver, som kan kombineres med motiv fliser.

 

Pris og mål

Fliserne måler 14,8x14x1,2 cm
Pris for farverne Cream, Opal, Turquoise, Sage 120,- kr./stk. eller 9.552,00 kr./m².
Den sølvfarvede Cabaret koster 150,00 kr./stk. eller 11.940,00 kr./m².

 

Da vægflise Cabaret er helt igennem håndlavet, er kanterne lidt ujævne og overfladen kan bølge en smule. Fliserne kan indeholde bittesmå chips og revner, som bidrager til det rustikke udseende. Farven på den ler, der anvendes, kan variere fra cremede toner over fersken og lyserød til mørkerød og brun. Teknikken, som anvendes i fremstillingen af disse håndlavede fliser gør, at man kan se lerens farve i kanterne, der hvor glasuren bevidst er gnedet væk.

I samme serie fås også nogle meget smukke firkantede væg- og gulvfliser i størrelserne 11,8×11,8 cm eller 17×17 cm. Disse fliser findes både med og uden mønster. Se mere herom ved at klikke på linket her: Paris