Vægfliser

Eksklusive vægfliser 

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser til køkken og badeværelse herunder, og tøv ikke med at skrive, ringe eller kigge forbi butikken på Kronprinsessegade 50A i København

Klik på de enkelte kategorier for at se mål og priser på de enkelte vægfliser.

Vægfliser fra hele verden

Vægfliser til køkken eller badeværelse kan du købe hos Fired Earth og vores sortiment kommer fra hele verden. Her finder du de mest eksklusive fliser til væggen.

Alle vores fliser er unikke, og giver et fantastisk eksklusivt udtryk, hvad enten det er til køkkenet eller badet. I udvalget af vægfliser finder du fliser med middelhavs inspirerede motiver  eller mexicanske motiver.

Der er også en række klassiske motivfliser fremstillet i hånden i England, ligesom du finder fransk inspirerede vægfliser med flotte glasurer i mange flotte farver.

Endelig er der et stort udvalg i mexicansk fremstillede fliser, der efter produktion køres til USA, hvor de håndmales i klassiske mønstre.

Vores udvalg af metrofliser til væggen er særdeles omfangsrigt. Mange farver og mange størrelser.

Vi bistår meget gerne med oplæg til netop din løsning. Medbring en skitse over arealet samt måske hvordan du har indrettet dig, så kommer vi gerne med forslag til, hvordan fliserne kan bibringe en ekstra dimension til dit hjem.

Vi har alle typer fliser og luksus glasmosaik til badeværelset og køkkenet. Brug af fliser til bad er smukt og praktisk. På samme måde med køkkenfliser som fås i et utal af udgaver.

Find priser på alle fliser under beskrivelsen af flisen.

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser i vores showroom på Kronprinsessegade 50A i København

Prøver på fliser

Fliserne kan ses i vores showroom i Kronprinsessegade 50A. Du kan også købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer. Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken fliseprøve du ønsker.

Ring til os eller send en mail til os her.

 

Har du spørgsmål?
Få rådgivning af personalet i vores butik – vi står klar til at hjælpe dig.
Har du spørgsmål? - Ring til vores butik og få rådgivning nu - 33 93 93 31