Terrakotta Reclaimed

Reclaimed
“Genbrugs” terrakotta fliser

 

Terrakotta Reclaimed er en genopgravet terrakottaflise som derefter er blevet nænsomt restaureret.
Nuance forskellen understreger kun flisernes alder og charme. Og forskellen i deres tykkelse er slet ikke noget problem, når bare din murer er orienteret om dette, inden han går i gang.

Terrakotta Reclaimed er den perfekte gulvløsning til det landlige køkken, entre, i de forskellige stuer, udestuen, sågar i badeværelset. Bemærk dog, at vi ikke anbefaler brugen af terrakotta i en bruseniche da, selv når den er godt efterbehandlet, ikke tåler de syreholdige rengøringsmidler der skal til, når kalken fra vandpølen der ligger og tørrer ind på gulvet, skal fjernes efter et par måneder.
Uanset hvor du vil benyttes terrakotta fliser, anbefaler vi at mætte stenene med linolie og færdigbehandle overfladen med en voks.

Terrakotta Reclaimed Terrakotta Reclaimed

 

Da vi her har med rigtig gamle fliser at gøre, må bred farvevariation – fra dybrød til brune og gule nuancer – samt variation i flise tykkelsen på mellem 1,5 til 3 cm forventes.

Reclaimed Terracotta fås i 3 formater og 4 størrelser:

 • Hex 15x17x1,5-3 cm: 33,00 kr./stk.
  eller 1.650,00 kr./kvm.
 • Square 15x15x1,5-3 cm: 32,00 kr./stk.
  eller 1.408,00 kr./kvm.
 • Rectangle large 15x30x1,5-3 cm: 65,00 kr./stk.
  eller 1.430,00 kr./kvm.
 • Rectangle small 7,5x30x1,5-3 cm: 32,00 kr./stk.
  eller 1.421,00 kr./kvm.

 

Terrakotta Reclaimed  er en genopgravet terrakotta flise,  som er nænsomt renoveret. Disse Reclaimed fliser er mellem 200 og 400 år gamle, og er primært opgravet i gamle gårde, herregårde, kirker, klostre osv. i Østeuropa. Reclaimed er ikke alene genbrug og fuldendt udnyttelse af gammelt byggematerialer men, først og fremmest, den ideelle gulvflise når du ønsker et terrakotta gulv med egen karakter og helt særligt charme og varme. Som med alt andet natur materiale; tidens tand gør bare materialet smukkere og smukkere!

Af lignende terrakotta fliser med alder og naturlig charme, kan vi også henvise til vores Lubelska serie.