Skifer Imperial Slate

Imperial Slate
Østens mystik samlet i et gulv

Skifer Imperial Slate er en typisk lagdelt og farvestrålende skifer, med den skønhed som kun kan forventes at komme fra Østen.  Imperial skifer har farver i rust, okker og oliven og hver en flise har sit eget præg. Der er store farve og mønster variationer fra flise til flise, lige såvel som flise tykkelsen variere fra cirka 1 til 2 cm. Men, vi har også at gøre her med en ægte håndkløvet skiferflise, hvor en ujævn overflade, kombineret med en væld af farver og tegninger, meget tydeligt viser hvad naturen formår at fremstille igennem mange hundrede af år. Skifer Imperial Slate er rustik, men bibringer rummet, eller rummene hvor den er lagt, deres helt egen karakter, charme og varme.

Imperial skifer er en yderst alsidig skifer. Kan anvendes på indendørs som udendørs gulve, ved og omkring pejs eller brændeovn, ved eller i swimmingpool og, selvfølgelig, i alle andre typer af rum. Det være sig køkken, badeværelse, entre, stuer, udestuer, kælder, bryggers, … Skifer er nem at vedligeholde og tåler megen trafik, hvorfor den er yderst anvendelig i en entre eller bryggers hvor våde og snavsede støvler træder ind. Køkkenet er også et rum med megen aktivitet og trafik, hvor skifer vil passe godt ind.
Skifer Imperial Slate er en god hyggespreder, der gør den velegnet til gulve i spisestuen eller stuen; lune jordfarver og nem at vedligeholde. På det udvendige trapperepos eller trappe, vil Imperial skifer også gøre sig godt.
Men tag et kig på de andre skifer serier vi fører. Hver skifer variant vi har i sortimentet kommer fra forskellige brud rundt omkrig i verden, hver med sin egen karakteristika og farve variationer skabt af naturen.

 

Skifer Imperial Slate

 

Flisen måler 30 x 30 x 1-2 cm og koster 35,00 kr./stk. eller 378,00 kr./kvm.

Bemærk:

  • Stor farve variation som det ses på billedet herover! Fliser samlet i ens/lignende nuancer kan ikke bestilles.
  • Håndkløvet flise: ikke kalibreret og med variationer i flisens tykkelse. Op til 1 cm!