Porcelænsflise Taunton

Porcelænsflise Taunton
Fundet i Paris

Porcelænsflise Taunton er en helt særlig glaseret gulvflise, der efterligner gamle naturstensfliser fundet i en ældre ejendom fra det 7. århundrede i Paris. De oprindelige flisearealer var sammensatte af mørke og lyse sten, udviste forskellige fossilspor samt var mærket af tidens tand, især pletter og spor efter længere tids vand påvirkninger.
Porcelænsflise Taunton fremstilles med henblik på at ligne de oprindelige på smukkest vis. Producenten har således udvalgt 38 forskellige overflade print – 2 fliser vil derfor ikke ligne hinanden – kanterne er lettere afrundede og facetslebet samt er der indlagt aspekter af Jerusalem sten for at tilpasse flisen til nutidens forventninger. Lidt nyere trods alt!

Porcelænsflise Taunton

Porcelænsflise Taunton kan anvendes rigtig mange steder; indendørs, udendørs, gulve, vægge, køkken, badeværelse, ved og omkring pejs/brændeovn (dog 30 cm fra selve ildstedet), sauna, vådrum, butikslokaler… Så godt som alle vegne, på nær i og omkring en swimmingpool. Og, selvfølgeligt er gulvvarme intet problem med denne porcelænsflise Taunton.

Bemærk; denne flise er fremstillet til at ligne gamle stenfliser så nøjagtigt som muligt. Hvorfor, stor farve variationer ikke alene forekommer indenfor produktionsbatchet, men i endnu højere grad fra produktionsbatch til produktionsbatch. Det tilrådes derfor, at bestille nok til at fuldføre arbejdet man skal i gang med.

Taunton fliserne kommer i 3 nuancer,
måler 60,8 x 60,8 x 1  cm
og koster 315,00 kr./stk. eller 851,00 kr./kvm.

 

 

Af lignende fliser kan vi også nævne Odyssey, Giotto eller Riverbed.

Det er svært at gengive en flises fulde karakter, farve og overfladekvaliteter på en computerskærm. Så, vi opfordrer dig til at besøge vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København. Her, kan du med selvsyn, få den helt nøjagtig oplevelse af vores mange forskellige fliser.