Porcelænsflise Studland Bay

Studland Bay
Lækreste trægulv i porcelæn

Porcelænsflise Studland Bay er en højkvalitets glaseret flise, formet og designet så den ligner gulvbrædder. Fremstillet i Italien, fås Studland Bay i 5 forskellige naturtro træfarver og den enkelte flise måler 15 x 90 cm … Som et rigtigt gulvbræt.
I fremstillingen er der lagt stor vægt på at genskabe træets naturlige variationer, i årer og nuancer, hvorfor printet kun gentages for hver 36. flise. Endnu et element der understreger flisens/brættets naturlige udseende.
Studland Bay kan anvendes til mange formål; indendørs som udendørs, i køkken, badeværelse, entre, gang, stuer, udestue, bryggers, ved og omkring pejse/brændeovn, erhverslokaler, vådrum, bordplade… Porcelænsflise Studland Bay er brændt ved meget høj temperatur, hvilket gør den hårdfør til mange formål. Derudover, er porcelænsflise Studland Bay noget nemmere at vedligeholde og rengøre end et trægulv og vil, alt andet lige, være en billigere løsning end et ægte trægulv.

 

Porcelænsflise formet som træplanker porcelænsflise designet og formet som trægulv.

 

Porcelænsflise Studland Bay kommer i 5 naturfarver,
måler 14,7 x 89,6 x 1 cm og koster 95,00 kr./stk. eller 721,00 kr./kvm

 

 

Af lignende fliser, kan vi også henvise til vores St. Ives serie, Rye Harbour eller  f.eks. Newlyn.

Det er svært at gengive en flises korrekte farver, overflade, textur og nuancer på en computerskærm. Hvorfor du inviteres til, med egne øjne og hænder, at se og mærke vores flisers fulde karakteristika i vores showroom; Kronprinsessegade 50A, 1306 København K.