Porcelænsflise South Beach

South Beach
Silkemat Porcelæn

 

Porcelænsflise South Beach, uglaseret flise, er ideel i alle typer af rum. Det være sig entreen, gangene, stuerne, køkkenet, bryggerset eller badeværelset. South Beach er hårdfør og nem at vedligeholde. Udendørs, på terrassen eller i en udestue, vil South Beach give rummet et udpræget sydlandsk look, og lysne gevaldigt op på selv de mest grå regnvejrsdage.
Fremstillet i Italien, gengiver porcelænsflise South Beach de typiske marmor varianter eller travertin natursten, der hyppigt anvendes på italienske gulve. South Beach vil bringe en stor portion varme, elegance og hygge selv i vores noget køligere klima.

På de 2 første billeder herunder, er South Beach anvendt som vægflise, hvor den også egner sig perfekt.

Porcelænsfllise South BeachPorcelænsfllise South BeachPorcelænsfllise South Beach

Fliseserien fås i 4 varianter og 2 mål:

  • 29,6 x 59,5 x 1 cm 
    og koster 160,00 kr./stk. eller 896,00 kr./kvm.
  • 59,5 x 59,5 x 1 cm 
    og koster 365,00 kr./stk. eller 1.022,00 kr./kvm.

 

 

Opkaldt efter bydelen South Beach i San Francisco, hvis hjem inspirerede os, er porcelænsflise South Beach en meget hårdfør uglaseret flise med en blød silkemat finish. South Beach fliserne, er ideelle både udendørs og indendørs, på vægge som på gulve.

South Beach Silkemat Porcelæn er ideel i alle typer af rum. Det være sig entreen, gangene, stuerne, køkkenet, bryggerset eller badeværelset. South Beach er hårdfør og nem at vedligeholde. Udendørs, på terrassen eller i en udestue, vil South Beach give rummet et udpræget sydlandsk look, og lysne gevaldigt op på selv de mest grå regnvejrsdage.
Forestil dig dit køkken-alrum, med udgang til terrasse og hvor begge gulvarealer for eksempel er beklædt med South Beach varianten Brannan, eller Delancy; ikke alene binder du de to arealer sammen, men du forstørre også hele rum fornemmelsen, unaset om du står inde og kigger ud, eller står ude og kigger ind.
Eller forestil dig dit badeværelse, med South Beach Brannan på gulvet og væggene beklædt med en af de to marmor-varianter! Du har nu omdannet dit badeværelse til et elegant og sofistikeret romersk bad!

Af lignende fliser, kan vi også henvise til serien North Beach