Porcelænsflise Reconstruction

Reconstruction
Mega format

Porcelænsflise Reconstruction måler 90 x 90 cm! Porcelæn af bedste kvalitet kan denne serie, der fås i 4 toner, anvendes indendørs eller udendørs på en overdækket terrasse for eksempel.
Denne porcelænsflise Reconstruction efterligner lettere poleret beton med en mat finish, og er noget nemmere at vedligeholde og lægge end rigtig betongulv.

Porcelænsflise Reconstruction Porcelænsflise Reconstruction

 

Reconstruction måler 89,4 x 89,4 x 1,05 cm
fås i tonerne Balfon, Brunswick, Haward og Trellick
og koster 680,00 kr./stk. eller 884,00 kr./kvm.

 

 

Efterspørgselen af gulvfliser i stort format vokser fortsat. Flotte at se på, praktiske og passer let ind i alle miljøer – det være sig soveværlser, stuer, gange, køkkener eller badeværelser – har disse fliser bare det der skal til. Inspireret af efterkrigstidens Brutalist bevægelse og designet til at ligne beton, vil denne Reconstruction serie udtrykke et nutidigt og minimalistisk look, der hvor den anvendes.

I fremstillingen af porcelænsflise Reconstruction er anvendt de nyeste teknikker hvor, blandt andet 12 forskellige print-mønstre sikrer af nuancer ikke gentages uendeligt og giver det færdige gulv et endnu mere naturligt udseende.
Påtænker du at lægge fliserne i forbandt, anbefaler vi at lægge dem i 1/3 forbandt, i stedet for det traditionelle 1/2 forbandt. Derudover anbefaler vi en fuge på min. 3 mm. Reconstruction flisen er glaseret, hvorfor den ikke skal forsegles. Flisen er nem at vedligeholde, tåler alle gængse rengøringsmidler og er meget slidstærk.

Reconstruction er en flise der helt bestemt skal ses og føles. Så, tøv ikke med at besøg vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Vi føre også andre lignende porcelænsfliser, dog ikke helt så store. Men tag et kig på Odyssey eller Taunton