Porcelænsflise North Beach

North Beach
Ægte marmor look!

Porcelænsflise North Beach er en flise serie der, på vores verdensomspændende søgen og på den bedste måde, ligner marmor på en prik. North Beach serien fås i 3 nuancer, der er opkaldt efter ejendomme og prominente familier rundt om i North Beach-kvarteret i San Francisco. Et kvarter hvis smukke og elegante hjem har inspireret denne collection.

Fliserne i denne North Beach serie er lige velegnede til vægge som til gulve. Vægge og gulve i alle slags rum, det være sig badeværelse, køkken, entre, stue, spisestue osv, osv. Dog, grundet den polerede og meget blanke overflade, vil vi ikke råde til at anvende den som gulv i en bruseniche. Men, ellers, er denne flise yderst anvendelig på alle andre gulve, da porcelæn er slidstærk, nem at rengøre, tåler alle typer rengøringsmidler – selv de meget syreholdige – og er meget nem at vedligeholde. Så, vil du give dit gulv eller væg en luksuriøs overflade, selv i meget trafikerede rum, så vil North Beach være en perfekt løsning.

Porcelænsflise North Beach Porcelænsflise North Beach

 

Porcelænsflise North Beach tre nuancer hedder: Montgomery, Columbus og Sinaiko.

I målene 29,1 x 58,5 x 1 cm: 205,00 kr./stk. eller 1.148,00 kr./kvm.
I målene 58,5 x 58,5 x 1 cm: 450,00 kr./stk. eller 1.260,00 kr./kvm.

 

 

Er du på jagt efter marmor, kunne du også tage et kig på vores mange marmorserier, der fås både som væg- og gulvflise i mange forskellige størrelser, som for eksempel East Hampton, Bridge Hampton, Montauk