Porcelænsflise Newlyn

Newlyn
Tømmer fundet på stranden

Porcelænsflise Newlyn  er en naturtro efterligning af genbrugstræ, eller drivtømmer, samtidig med den besidder alle fordelene af en porcelænsflise. Farve- og mønstervariationen blandt fliserne er med til at udtrykke alder og gengiver de naturlige egenskaber af træ. Porcelænsflise Newlyn tilbyder både et simpelt naturligt look samt en pulserende, vibrerende livlighed i indretningen.  Lige velegnet til gulv og væg.

En anden reel fordel med denne Newlyn flise er materialet: glaseret porcelæn der indebærer at kun meget lidt vedligeholdelse er nødvendig samt den tåler alle former for rengøringsprodukter, i modsætning til naturstensfliser som er mere følsom overfor syre.

 

Porcelænsflise Newlyn Porcelænsflise Newlyn

 

Denne fantastiske flise fås i tre flotte vintage farver kaldet: Forbes, Ingram og Walke.

Den enkelte flise måler 14,4, x 89,3 x 1,2 cm
og koster 125,00 kr./stk. eller 963,00 kr./kvm.

 

 

En yderst robust flise, velegnet til vægge, gulve, indendøre som udendøre. Køkken, badeværelse, stue, entre, bryggers, omkring pejs/brændeovn, … Mulighederne tager ingen ende.

Er du på udkig efter praktiske fliser til væg eller gulv, og fliser med egen karakter der kan bibringe dit projekt et nyt særligt look, kan vi anbefale du også tager et kig på Furnace, Giotto, Malmo … bare for at nævne nogle!