Porcelænsflise Milan

Milan
Uglaseret porcelænsflise

Porcelænsflise Milan byder på et smukt udvalg af farver og er en ekstrem slidstærk flise. Dette er nøgleordene for denne serie fra Milan. Fremstillet i Portugal, er porcelænsflise Milan en ikke porøs, gennemfarvet flise der endda er velegnet til professionelle områder, som for eksempel butikker, kontorer og mindre produktions arealer, hvor meget tung og hyppig trafik er hverdag. Det perfekte valg til et vedligeholdelses nemt gulv, uden bekymringer og i smukke farver.

I privat boligen, er der heller igen grænser for hvor denne flise kan anvendes. I alle rum, uanset type og anvendelse, vil porcelænsflise Milan  have sin naturlige plads; køkkenet, entreen, bryggerset, bordplader, badeværelse, brusenichen, udestuen, udendørs terrasse, swimmingpoolen, ved pejs eller brændeovn … Har du arealet, på væg eller på gulv, har vi flisen.

Bemærk også seriens flotte og afstemte pastel farver. Hver for sig en fryd og kan sammensættes 2 og 2 eller 3 og 3 eller … Sæt dine kreative evner i gang!

Porcelænsflise Milan Porcelænsflise Milan

 

Serien kommer i 6 farver, flisen måler 29,6×29,6×0,85 cm
og koster 70,00 kr./stk. eller 770,00 kr./kvm.

 

 

Af lignende porcelænsfliser, kan vi også nævne Trellis, Mono eller Patisserie. Men, se mange flere muligheder under kategorien ”gulvfliser”