Porcelænsflise Furnace

Furnace
Heavy metal lavet af porcelæn!

Vi elsker overfladen og looket på denne porcelænsflise Furnace. Den ligner, på en prik, rigtige gamle og godt brugte metalplader som man kunne se i datidens industribygninger og fabrikker. Farverne og aftegningerne på disse Furnace fliser illuderer på bedste måde en varm, indbydende, rå på en tiltalende måde, styrke og holdbar metalflade.

Og, varm, indbydende og slidstærk er netop hvad denne porcelænsflise Furnace er. Praktisk i vedligeholdelse og hårfør, egner denne flise sig lige såvel på arealer med megen trafik og større behov for rengøring, som til køkkenet, stuer, udestuer, omkring pejsen eller brændeovnen. Eller hvorfor ikke, i badeværelset som et godt alternativ til de mørkere fliser mange af os ofte anvender i baderummet, enten som gulvflise og/eller vægflise i brusenichen for eksempel.

Der er ingen tvivl om at porcelænsflise Furnace vil sætte sit præg i det, eller de rum hvor den bliver anvendt. Furnace er hverken klassisk eller moderne, trendy eller andet specielt design-udtryk. Den er ”bare” varm, prægende uden at være prangende og passer ind i ethvert miljø. Og så er den yderst praktisk i vedligeholdelse og holdbarhed.

 

Porcelænsflise Furnace Porcelænsflise Furnace

 

Smart porcelænsflise der findes i  farvevarianterne Copper og Iron.

Furnace fås i størrelserne:

  • 30x60x0,9 cm og koster 170,00 kr./stk. eller 945,00 kr./kvm.
  • 60x60x0,9 cm og koster 390,00 kr./stk. eller 1.080,00 kr./kvm.

 

At andre porcelænsfliser med naturlig præg, kan vi også henvise til f.eks. Giotto