Porcelænsflise Boulangerie

Boulangerie
Klassisk Provence

Porcelænsflise Boulangerie med dens bløde afdæmpede farver leder tankerne hen på de skovklædte bløde bakker i Provence, duften af lavendel der hænger blidt i luften og, for at blive i allegorierne, forbinder vi også porcelænsflise Boulangerie med to champagneglas der forsigtigt klinkes alt imens der danses under en stjerneoplyst nattehimmel. Alt i alt, en fin, delikat og klassisk flise, der vil bibringe varme, hygge og karaktær ind i din bolig.

Boulangerie egner sig perfekt in alle typer af rum; entreen, gangen, køkkenet, badeværelset, spisestuen, stuen, udestuen, rundt og om og ved pejs/brændeovn … Porcelænsflise Boulangerie er primært en gulvflise, men intet forbyder dig at bruge den på væggene, det være sig entre vægge eller væggene i brusenichen.
Boulangerie serien tåler meget, og med hensyn til rengøring og vedligeholdelse skal du ikke gøre dig de store overvejelser: nem at vedligeholde og klarer alle former for rengøringsmidler.

Porcelænsflise Boulangerie Porcelænsflise Boulangerie

 

 

Boulangerie flisen måler 20 x 20 x 0,8 cm
og koster 36,00 kr./stk. eller 900,00 kr./kvm.

Serien består af 8 mønstre/farver samt 1 kant og 1 hjørne flise.

Al lignende flioser, kan vi også henvise til vores Abbey serie, Patisserie serie eller Trellis.

Men kig indenfor i vores showroom – Kronprinsessegade 50A, København K – og med selvsyn få et bedre indtryk af flisernes farver og egenskaber.