Marmor Montauk

Marmor Montauk
Tydelig marmorering

Marmor Montauk er en yderst elegant og delikat marmorflise, der vil sætte et ekstra luksuriøst præg på entreen, badeværelset eller for eksempel i køkkenet.
Den går under betegnelsen gulvflise, men marmor Montauk er ligeledes velegnet som vægflise. Her skal man dog tage højde for vægten, idet Montauk kommer i større formater.

Montauk fås i en finpudset (”honed”) variant. Den finpudsede har en blød og let silkemat overflade.

marmor Montauk

 

Bemærk; stor nuance variation fra batch til batch samt naturlige nuance- og marmoreringsvariationer fra flise til flise.

Marmorflisen Montauk kommer i to størrelser :

  • 30,5 x 30,5 x 1,2 cm: 75,00 kr./stk. eller 806,00 kr./kvm.
  • 30,5 x 61 x 1,2 cm: 190,00 kr./stk. eller 1.020,00 kr./kvm.

 

 

 

Marmor Montauk er en hård, krystallinsk metamorfe sten som er resultatet af en re-krystallisation af kalksten. Slidstærk og tæt, er gulvflise marmor Montauk et fantastisk naturprodukt. Som ofte udviser serien en intens nuance variation indenfor de cremede og beige nuancer, såvel i grundfarven som i marmoreringen. Denne variation skyldes forekomsterne af type og mængde af ler og oxider der var tilstede i den oprindelige kalksten.

Af lignende fliseserier kan vi også henvise til Long Island , Georgica Pond .
Alle fliser kan ses i vores udstilling i Kronprinsessegade 50 A, 1306 København K. Vi giver meget gerne rådgivning omkring opsætning af vægfliser og lægning af gulvfliser, ligesom vi også kan tilbyde assistance i valg af løsning og sammensætning af forskellige fliser, med henblik på at imødekomme netop dit ønske.