Marmor Long Island

Marmor Long Island
Sandfarvet elegance

Denne tidsløse marmor Long Island er en ensartet og meget elegant marmorflise i en let cremet nuance. Flot finpudset overflade og skarptskårende kanter sikrer et slankt, blødt og fornemt look.

Marmor Long Island Marmor Long Island

 

Fås i størrelserne:

  • 30,5 x 30,5 x 1 cm: 80,00 kr./stk. eller 864,00 kr./kvm.
  • 30,5 x 61 x 1 cm: 190,00 kr./stk. eller 1.026,00 kr./kvm.
  • Den rektangulære fås også i en højglans udgave
    til 175,00 kr./stk. eller 945,00 kr./kvm.

 

 

En omhyggelig overfladebehandling sikrer at, både med de finpudsede og polerede varianter af Long Island Marmor, opnås en glat, elegant og blød udseende med denne stille og rolige, men meget populære flise. Long Island Marmor er det perfekte valg når de forskellige elementer i din indretning skal samles omkring en neutral vægbeklædning eller gulvbelægning. Neutralt valg, men med garanteret blikfang på en behagelig måde og uden at flisen overskygger din øvrige indretningsstil.
Long Island marmor er yderst alsidig idet den både kan bruges til vægge som til gulve, og i alle typer af rum; fra du kommer ind i entreen til du har været alle rummene i din bolig igennem. Stenens elegante, slanke og poleret udseende sikrer et chikt, fornemt – uden at være pågående og prangende – og varmt indtryk i din bolig.
Af lignende sten i vores sortiment, kan vi blandt andet henvise til East Hampton marmor,  eller Dorzano Limstone.
Alle fliser kan ses i vores udstilling i Kronprinsessegade 50 A, 1306 København K. Vi giver meget gerne rådgivning omkring opsætning af vægfliser og lægning af gulvfliser, ligesom vi også kan tilbyde assistance i valg af løsning og sammensætning af forskellige fliser, med henblik på at imødekomme netop dit ønske.