Marmor Library

Marmor Library
Flot klassisk grå marmor

 

Marmor Library er den perfekte pendant til porcelæn og krom. Disse marmorfliser har et fantastisk blødt udseende i lyse gråtoner, og med tydelige tegninger der næsten ser ud som om vand var løbet hen over dem i rigtig mange år. Library marmorflisens proportioner gør den til en meget elegant løsning, især i badeværelser hvor den spiller flot op til krom, eller poleret nikkel, og perfekt fremhæver lys reflekserne og gløden i disse materialer. Library marmor er hårdfør og nem at vedligeholde, og egner sig perfekt til entre, køkken, spisestue, badeværelse …

marmor library

Library marmorflise måler 30,5 x 61 x 1,5 cm 
og koster 290,00 kr./stk. eller 1.566,00 kr./kvm.

 

 

 

Library marmorflise er yderst alsidig og kan anvendes både som vægflise eller gulvflise. Der er heller ingen grænser for i hvilken type rum marmor Library kan bruges: Entreen med meget trafik og snavsede, våde støvler. Et aktivt køkken hvor der bliver gået og stået meget, tabt forskelligt på gulvet. Spisetuen med stole der bliver trukket ind under og ud fra bordet… For ikke at nævne badeværelset hvor vi altid søger velvære, renhed, afslappethed og nem vedligeholdelse… Der er ingen grænser for hvor Library marmor kan anvendes. Især med en sten som denne, med sine neutrale lysegrå nuancer: den passer ind i alle miljøer og bibringer med elegance, varme og velbehag.

Er du udkig efter marmor fliser til væg eller gulv, kan vi blandt andet henvise til Westhampton eller Montauk. Du kan også, med fordel, tage et nærmere kig på hele vores marmor sortiment som du finder under kategorien ”gulvfliser”.

Alle fliser kan ses i vores udstilling i Kronprinsessegade 50 A, 1306 København K. Vi giver meget gerne rådgivning omkring opsætning af vægfliser og lægning af gulvfliser, ligesom vi også kan tilbyde assistance i valg af løsning og sammensætning af forskellige fliser, med henblik på at imødekomme netop dit ønske.

I forhold til mange andre har vi en relativ kort leveringstid der er på 2 – 3 uger.