Marmor Georgica Pond

Marmor Georgica Pond

Marmor Georgica Pond med flotte sorte streg-tegninger. En fantastisk, markant, elegant og lidt ekstravagant gulvløsning i entreen eller i badeværelset. Køkkenet vil også se flot ud med denne flotte sort hvid marmor Georgica Pond.

Georgica Pond MarmorGeorgica Pond Marmor

Flisen måler 30,5 x 61 x 1,25 cm og koster 210,00 kr./stk. eller 1.134,00 kr./kvm.

Marmor Georgica Pond er en hvid marmor med flotte sorte aftegninger. Stenen er poleret så man næsten kan spejle sig i den. En polering der yderligere bidrager til stenens ekstravagante rige udseende og fine, slanke og elegante look. Georgica Pond sort hvid marmor er fantastisk som gulvløsning i entreen eller i badeværelset. Køkkenet vil også se flot ud med denne markante sort og hvide marmor.

 

Marmor er siden antikken fortrinsvis benyttet som byggemateriale, til inventar (møbler m.m.) og til skulpturer. Den udbredte anvendelse skyldes, at stenen er både smuk, stærk og holdbar, findes i rigelige mængder og er let at bryde og forarbejde. Den findes i mange farver og strukturer og kan poleres, så den får en smuk og glansfuld overflade.

Alle fliser kan ses i vores udstilling i Kronprinsessegade 50 A, 1306 København K. Vi giver meget gerne rådgivning omkring opsætning af vægfliser og lægning af gulvfliser, ligesom vi også kan tilbyde assistance i valg af løsning og sammensætning af forskellige fliser, med henblik på at imødekomme netop dit ønske.