Limestone Museum

Museum kalksten
Imponerende gulvflise

Limestone Museum sten i stor format, brudt i Egypten, er indbegrebet af fornem kalksten og fornemt udseende. En klassisk flise der alligevel vil føles aldeles moderne i nutidens indretninger. En kalkstensflise med en yderst interessant overflade bestående af et tæt samspil af masser naturlige fossiler og sprækker.

Limestone Museum vil, trods sin antikke, lidt ujævn overflade og ujævne kanter, bibringe varme og hygge i ethvert rum hvor den lægges. Men, stenen er på ingen måde grov: overfladen er slebet til en blød silkemat standard, der gør den behagelig at gå på under alle forhold. De mellem grå nuancer falder flot ind i alle boligindretninger og vil samle rummets elementer på en flot og harmonisk måde. Museum kalksten egner sig indendørs som udendørs, og er selvsagt den ideelle gulvflise at bruge hvor der er meget trafik. Som, for eksempel, entre, gangarealer, køkkenet men, også spisestue, pejsestue eller udestue. Ikke alene er Limestone Museum robust, men den er også nem at vedligeholde.
Udendørs, som trappetrin, trappeafsats, eller for eksempel gangflise, vil Museum kalksten gøre sit, for tydeligt at differentiere din bolig fra gængse cementfliser.

Limestone Museum

Stenen måler 40 x 70 x 1,8 cm og
koster 355,00 kr./stk. eller 1.278,00 kr./kvm.

 

 

 

Af lignende sten, kan vi blandt andet henvise til Carnforth , Castleford Stone eller for eksempel Belgian Blue.