Limestone Belgian Blue

Belgian Blue
Usædvanlig smuk og unik kalksten

Limestone Belgian Blue, brudt i Belgien og med meget smukke og individuelle æstetiske egenskaber, er resultatet af en lang geologisk udvikling. I modsætning til efterligninger, vil Belgian Blue opnå en meget smuk patina med tiden og kun blive endnu pænere med årene.

Belgian Blue er en grå-blå kalksten med en sort spættet baggrund og en stærk effekt med tydelige spor af koraler, fossiler og andre af naturens aftryk igennem tiderne.

Limestone Belgian Blue  er velegnet til gulve indendørs som udendørs og vil give et imponerende statement uanset hvor de lægges. Fra entre til køkken, badeværelse, stue, spisestue, omkring brændeovn eller pejs …

Limestone Belgian Blue Limestone Belgian Blue

Belgian Blue stone kommer i varierende længder og bredder.
Længderne er ca. 40, 50 og 60cm og bredderne er  ca. 20, 30 og 40 cm.
Købes i sæt af cirka 1 kvm. til 2.100,00 kr./kvm.

 

Belgian Blue kalksten er en elegant og fuldstændig tidløs flise der kan benyttes steder hvor man ønsker en helt unik og storslået løsning. Flisens flotte individuelle og æstetiske karakterer er resultatet af dens meget lange geologiske tilblivelse.  Til forskel fra andre efterligninger, bliver Belgian Blue bare flottere og flottere med tiden og stenens unikke karakterer vil træde mere og mere tydeligt frem.

Af lignende fliser, kan vi blandt andet også henvise til Temple, Castleford eller Carnforth Limestone.