Cementflise Toulouse

Cementflise Toulouse
Yndefulde og bløde mønstre

Cementflise Toulouse er en håndlavet marokkansk inspireret cementgulvflise i flere flotte, dæmpede, bløde og yndefulde mønstre. Farvede cementfliser har været i produktion i århundreder, og med forrige århundredes kolonisering er produktionsmetoden og kunnen, blevet spredt til mange dele af verden.

Med et ærligt design og smukke mønstre, giver denne gulvflise en udpræget sans for dekoration og stil til gulve, uanset hvor de er anvendt.

Cementflise Toulouse serien byder på traditionelle europæiske designs i en palet af charmerende fransk-inspirerede farver, og dertil hørende to ensfarvede basisfliser som supplerer de mønstrede fliser. Basisflisernes farve er dog ikke en eksakt farvematch til de mønstrede flisers bundfarve, men denne lille farve forskel er bare med til at give gulvet endnu mere karakter.

Bemærkninger:
Brug let pigmenterede fugemørtel for at undgå varige pletter på fliserne. Vær ekstra forsigtig, når du håndterer og installerer. Husk at få vores anbefalet læggevejledning, selv til din murer, når du skal i gang med disse fliser.

Cementflise Toulouse Cementflise Toulouse

 

Fliserne i denne serie måler 20 x 20 x 1,6 cm og koster:

  • Mønstrede fliser: 115,00 kr-./stk. eller 2.875,00 kr./kvm.
  • Basisflise koster 90,00 kr./stk. eller 2.250,00 kr./kvm.

 

 

Hvis denne flise bruges på vægge, skal du overveje vægten og dybden.

Af andre farvede cementfliser med mønster og uden, kan vi henvise til vores Encaustic  serie. Ellers er det også værd at tage et kig på vores Abbey eller Patisserie flise serier, som ligeledes byder på flotte dæmpede mønstre, men bare i porcelænsflise udgave.