Cementflise Madeira

Madeira
Livlige cementfliser

Cementflise Madeira er ideel til en patchwork belægning. Serien er sammensat af en række forskellige mønstre, alle i bløde, glade blå og grønne pastelfarver der skaber en solrig atmosfære uanset årstiden. Inspirationen til disse cementfliser Madeira er hentet i Portugal og vil være perfekt til gulve som til vægge.

Cementflise Madeira egner sig godt til gulvet i badeværelset, køkkenet, bryggerset, entreen, gangen, ved og omkring en pejs eller brændeovn og tåler gulvvarme. Dog, fraråder vi at den lægges i gulvet i en bruseniche: den konstante sæbe påvirkning kan, med tiden, risikere at danne nogle utilsigtede krystaller i mønstret.

Cement gulvfliser kræver en særlig bearbejdning inden de lægges samt en anden særlig bearbejdning når de er lagt. Men, når først disse tiltag er gjort ordentligt, har du til gengæld et gulv der kun bliver smukkere med tiden og holder i en menneskealder eller tre.

Cementfliser med indlagt farver og mønstre er en meget gammel tradition og kunsthåndværk. I dag er de resultatet af en mere nutidig process, hvor ler, farvet med oxider, i en delvis flydende form lægges i mønster og skaber de for denne flise karakteristiske, bløde farveovergange.

 

Cementflise Madeira Cementflise Madeira med Maurisk mønster i grønlige nuancer

 

Cementflisen måler 20 x 20 x 1,6 cm
og koster 100,00 kr./stk. ller 2.500,00 kr./kvm.

 

Af lignende fliser kan  vi foreslå dig at tage et kig på Encaustic eller Toulouse. Eller, prøv også at se vores specielle og ægte Terrazzo serie!