Cementflise Encaustic

Cementflise Encaustic
Historien på ny

Cementflise Encaustic er håndlavet i Portugal. Helt tilbage til det 12. århundrede skabte de klosterlige pottemagere i Cistercienserordenen denne type fliser med indlagte farver og mønstre. Cirka 700 hundrede år senere blev de højeste mode i den engelske Victorianske periode.

I dag er Cementflise Encaustic resultatet af en moderne process, hvor ler, farvet med oxider, i en delvis flydende form lægges i mønster og skaber de for denne flise karakteristiske, bløde farve overgange. Vores traditionelle cement gulvflise Encaustic bærer præg af Middelhavets farvepalet og udtryk. De rige farver og mønstre sikrer, at de klart udtrykker en helt egen stil der hvor de bliver anvendt.

Cementflise Encaustic Cementflise Encaustic

.

Bemærk:Brug let pigmenterede fugemørtel at undgå varige pletter på fliserne. Vær ekstra forsigtig, når du håndterer og installerer. Husk at få vores læggevejledning, selv til din murer, når du skal beklæde dit gulv med cement gulvflise Encaustic. Denne type cementfliser kræver enkelte specielle forberedelser og behandling for at sikre et optimalt og langstidsholdbart gulv med flot karakter.

Fliserne måler 20 cm x 20 cm x 1,6 cm.
Den ensfarvede flise koster 90,00 kr./stk. eller 2.250,00 kr./kvm.
Fliser med mønster koster 115,00 kr./stk. eller 2.875,00 kr./kvm.

 

 

Hvis cement gulvflise Encaustic skal bruge på væg, bør du overveje vægten og tykkelsen på flisen

Af lignende gulvfliser kan vi blandt andet henvise til Toulouse og Madeira serierne eller, i porcelæns-segmentet, Abbey eller Patisserie serierne