Cement- & terrazzofliser

Cement- & terrazzofliser
Renæssancens ædle gulve

Terrazzo fliser

Håndlavet terrazzo fliser i flere nuancer og mønstre

Terrazzo

Cementfliser

cement- & terrazzofliser

Cementflise Encaustic

Cement- & terrazzofliser

Cementflise Toulouse

Cementflise Madeira

Cementflise Madeira

 

Terrazzo fliser

Terrazzo fliser havde deres helt store højdepunkt i det 15. århundredes Venedig. Dengang var det er lang, hård og besværlig process at fremstille et terrazzo gulv. Men flotte var de, hvilket de flotte paladser i Venedig stadig bevidner.

Vores Terrazzo fliser er håndlavede i Italien, i et område rigt på de mineraler der indgår i fremstillingen. Inspiration til farver og mønstrer er hentet fra de flotte historiske og dekorative gulve i Venedigs mange imponerende paladser.

Cement fliser

Cementfliser er håndlavede fliser med en silkemat overflade. Cemenfliser er ikke brændt, modsat porcelæns og terracotta fliser. Cement og farve tørrer naturligt under pres. Oversiden på cemenflisen (4 mm) får sit karakteristiske silkematte spil gennem cementens blanding med fint marmorstøv og pigmenter. Undersiden (13 mm) består af en traditionel betonblanding, der giver flisen sin store brudstyrke.

Cementfliser kræver en grundig forbehandling inden ibrugtagning, men kan derefter bruges til de fleste rum i boligen. Vi fraråder dog at fliserne lægges i bruseafsnittet, da mineraler uanset forbehandling kan trænge op gennem flisen og skabe uhensigtsmæssige pletter.

 

Har du spørgsmål?
Få rådgivning af personalet i vores butik – vi står klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål? - Ring til vores butik og få rådgivning - 33 93 93 31