Fliser

 

Klassiske fliser af natursten

Hos os finder du flotte klassiske naturstens fliser til badeværelset og til køkkenet i mange serier og farver. Vi har smukke klassiske fliser og klinker, som du ikke finder andre steder – blandt andet mange helt unikke håndlavede fliser. 

Vi forhandler både gulvfliser og vægfliser. Håndlavede fliser til væg og smukke naturstens fliser af skifer, terracotta, marmor, travertin eller kalksten og sandsten. Klik nedenfor og gå videre til væg eller gulvfliser og se udvalget.

 

Porcelænsfliser i mange mønstre og farver

Fired Earth har også et stort udvalg af porcelænsfliser. Badeværelses fliser til både gulv og vægge. Porcelænsfliser er både flotte og praktiske, og farver og mønstre kan sætte det helt rigtige præg på både gulv og væg. Se vores gulvfliser i porcelæn her.

 

Cementflise Madeira med Maurisk mønster i grønlige nuancer

GULVFLISER

 

Eksklusive håndlavede Vægfliser

Vægfliser

Prøver på fliser

Fliserne kan ses i vores showroom i Kronprinsessegade 50A. Du kan også købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer. Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken fliseprøve du ønsker.

Ring til os eller send en mail til os her.

 

Har du spørgsmål?
Få rådgivning af personalet i vores butik – vi står klar til at hjælpe dig.
Har du spørgsmål? - Ring til vores butik og få rådgivning nu - 33 93 93 31