Versailles væghængt toilet

Versailles væghængt toilet
Kongeslot værdigt

Super elegant og stilfuldt væghængt toilet. Ideelt hvis man søger et klassisk look eller vil give det mere moderne badeværelse et strejf af charme og klasse.

Toilettet leveres uden sæde. Se her de særlige toiletsæder fremstillet til Versailles serien.

Elegant klassisk væghængt toilet

Versailles toilettet måler 40 x 36 x 56 cm (hxbxd)
og koster 3.886,00 kr.

 

Versailles væghængt toilet indgår i den brede og royale serie opkaldt efter det velkendte Versailles slot. Med denne serie får du det perfekte klassiske, historiske og stilfulde badeværelse. Smukt udformet i rent hvidt hårdbrændt ler, charmerende kurver og udskæringer i renæssancens slotsstil, vil Versailles elementerne passe perfekt ind i et ethvert baderum.

Foruden dette Versailles toilet, består Versailles-serien også af konsolvaske og toilet med højtskyl.

Af lignende toiletter, kan vi også henvise til vores andre modeller: gulvstående, væghængte eller højt-/lavtskyllende toiletter. Se mere herom under vores afsnit med toiletter.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.