Versailles toilet

Versailles toilet
Kongeslot værdigt

Versailles toilet, et super elegant og klassisk toilet med P-lås. Vil give badeværelset eller toilettet et helt nyt look.

Toilettet er med P-lås, dobbelt skyl og leveres uden toiletsæde. Se her hvilke sæde der ville passe.

Versailles toilet

Versailles toilet måler 84 x 42 x 71 cm (hxbxd)
og koster 9.566,00 kr.

Versailles fås også som ”Back to Wall”, d.v.s. uden cisterne,
og 
måler 42 x 36 x 55 cm. Koster  5.082,00 kr.

 

Versailles toilet indgår i den brede og royale serie opkaldt efter det velkendte slot Versailles. Med denne serie får du det perfekte klassiske, historiske og stilfulde badeværelse. Smukt udformet i rent hvidt hårdbrændt ler, charmerende kurver og udskæringer i renæssancens slotsstil, vil Versailles elementerne passe perfekt ind i et ethvert baderum.

Foruden dette Versailles toilet, består Versailles-serien også af konsolvaske og toilet med højtskyl.

Af lignende toiletter, kan vi også henvise til vores andre modeller: gulvstående, væghængte eller højt-/lavtskyllende toiletter. Se mere herom under vores afsnit med toiletter.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.