Teak Accesories

 

Teak Accessories

 

Teak accessories er fremstillet af certificeret teak, og sortimentet består af spejle i flere størrelser, bænke, hylder og f.eks. håndklædeholder … Perfekt og elegant til at fuldende dit badeværelse, især hvis du allerede har anvendt teak i rummet… Men, teak klæder jo alt!

Teak accesories Teak accesories Teak accesories

 

Enhederne fås i natur teak eller i en hvidpigmenterede udgave. Herunder nogle enkelte eksempler på seriens udvalg. 

 

 

Designet til at komplementere vores Oslo og Stockholm serier, er dette udvalg af Teak Accessories enheder ideelt for at samle de forskellige badeværelsesmøbler til en smuk og perfekt strømlinede enhed.

Og, selvfølgelig, stammer det teaktræ der her er benyttet, fra en certificeret plantage i Indonesien, en plantage der specifikt er etableret for at forsyne møbelindustrien med teaktræ.

Se her vores andre teaktræsmøbler til badeværelse; Oslo serien og Stockholm serien.

Vi har nogle enkelte modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.

[/mp_span][/mp_row][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]