Væghængt Maida Vale

Maida Vale til væg

Væghængt Maida Vale serien, nærmere betegnet 550 og 600, får du klassisk håndvask til ophæng på væggen med en elegant rundet forkant. Ideel til alle badeværelser, som par eller enkeltvis, hvor den væghængte løsning frigør yderligere gulvplads.

Maida Vale til væg fås i 2 størrelser, med 0, 1 eller 3 huller til armatur, samt i 6 nuancer.

Leveres uden bundventil.

Væghængt Maida Vale

Maida Vale til væg måler:

 • Maida Vale 550:  15,5 x 55 x 48 cm (hxbxd)
  og koster:

  • Hvid: 5.680,00 kr.
  • Mat hvid eller farvet: 6.577,00 kr
 • Maida Vale 600:  15,5 x 59 x 51,5 cm
  og koster:

  • Hvid: 5.919,00 kr.
  • Mat hvid eller farvet: 6.696,00 kr.

 

Udover disse to modeller i Maida Vale til væg serien, består Maida Vale kollektionen også af skål formede vaske til at stille på bord, vaskemøbel eller f.eks. en hylde. Se mere herom på  Maida Vale 500 serien og 600 serien. Derudover byder Maida Vale også på den perfekte håndvask til det mindre gæstetoilet; Maida Vale Cloakroom.

Keramiske håndvaske og vaske fås i et væld af størrelser og udformninger. Med dette udvalg er der en vask til ethvert baderum, stort som småt. Vi kan tilbyde alt lige fra mindre kompakte og smart designede håndvaske ideelle til mindre gæstetoiletter, til større dobbelte håndvaske der garanterede tilføjer badeværelset et touch af luksus og ekstra velvære. Vores sortiment har et bud til alle bade- og vådrum.

I vores brede sortiment af håndvaske, kan vi også tilbyde vaske af natursten, kobber, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle. Se nærmere herom i sektionen ‘’Håndvaske’’.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.