Væghængt Maida Vale Cloakroom

Maida Vale Cloakroom

Væghængt Maida Vale Cloakroom er den perfekte håndvask til gæstetoilettet eller det lille badeværelse. Fås i 6 forskellige farver der vil give rummet en helt ny dimension og synsindtryk.
Maida Vale Cloakroom leveres med hul til armatur i venstre eller højre side eller intet armatur hul i det hele taget.

 

Væghængt Maida Vale Cloakroom

Maida Vale Cloakroom måler
15 x 40 x 28 cm (hxbxd) og
koster 4.185,00 kr.

Fås også i følgende farver:

 

 

Udover denne Maida Vale Cloakroom, består Maida Vale kollektionen også af elegante+ skål formede vaske til at stille på bord, vaskemøbel eller f.eks. en hylde. Se mere herom på  Maida Vale 500 eller 600 serien . Derudover byder Maida Vale også på en større væghængt håndvask , der fås i 2 størrelser.

Keramiske håndvaske og vaske fås i et væld af størrelser og udforminger. Med dette udvalg er der en vask til ethvert baderum, stort som småt. Vi kan tilbyde alt lige fra mindre kompakte og smart designede håndvaske ideelle til mindre gæstetoiletter, til større dobbelte håndvaske der garanterede tilføjer badeværelset et touch af luksus og ekstra velvære. Vores sortiment har et bud til alle bade- og vådrum.

I vores brede sortiment af håndvaske, kan vi også tilbyde vaske af natursten, kobber, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle. Se nærmere herom i sektionen ‘’Håndvaske’’.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.