Væghængt Florence

Væghængt Florence
Lækker italiensk design

Italienske Florence håndvask kan enten monteres på væg eller stilles på en bordplade eller vaskemøbel. Flot dyb og kridhvid glasur. Elegant og rene moderne linjer gør at disse Florence håndvaske passer ind i ethvert nyere som klassiske badeværelser. Den anderledes facon og meget hvide glasur giver disse håndvaske et chik look.

Væghængt Florence Væghængt Florence

Florence, der leveres med 1 hul til armatur og uden bundventil, fås i 2 udgaver:

  • Lille Florence måler 18x60x50 cm (hxbxd)
    og koster 2.690,00 kr.
  • Stor Florence måler 18x80x50 cm
    og koster 3.288,00 kr.

 

 

I samme Florence serie indgår også et toilet. Se mere herom her.

Keramiske håndvaske og vaske fås i et væld af størrelser og udformninger. Med dette udvalg er der en vask til ethvert baderum, stort som småt. Vi kan tilbyde alt lige fra mindre kompakte og smart designede håndvaske ideelle til mindre gæstetoiletter, til større dobbelte håndvaske der garanterede tilføjer badeværelset et touch af luksus og ekstra velvære. Vores sortiment har et bud til alle bade- og vådrum.

I vores brede sortiment af håndvaske, kan vi også tilbyde vaske af natursten, kobber, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle. Se nærmere herom i sektionen ‘’Håndvaske’’.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.