Versailles konsolvask

Versailles konsolvask
Solkongens håndvask

Versailles konsolvask, smukt udformet i rent hvidt hårdbrændt ler, charmerende kurver og udskæringer i renæssancens slotsstil, vil passe perfekt ind i et større baderum.

Konsolvasken levers med tre huller til armatur, og uden bundventil og armatur.

Versailles konsolvaskVersailles konsolvaskVersailles konsolvask

Versailles konsolvask fås i 2 størrelser og tre typer konsolben:

 • Stor: 89,5 x 112 x 63 cm (hxbxd):
  “Traditional”: 18.048,00 kr.
  “Slim Legs”: 18.048,00 kr.
 • Small: 89,5 x 93 x 58 cm (hxbxd):
  “Traditional”: 12.970,00 kr.
  “Slim Legs”: 12.970,00 kr.
  “Black legs”: 15.907,00 kr.

 

Med Versailles konsolvask får du det perfekte klassiske, historiske og stilfulde badeværelse. Smukt udformet i rent hvidt hårdbrændt ler, charmerende kurver og udskæringer i renæssancens slotsstil, vil Versailles konsolvask passe perfekt ind i et større baderum. Men prøv at tage et nærmere kig på denne vask i dens to forskellige størrelser; måske behøver du ikke at have så stort et badeværelse, for at opsætte denne Versailles konsolvask i netop dit badeværelse!
Eller, konsollet med de sorte ben, egner sig helt perfekt til et badeværelset holdt i ArtDeco stilen eller som et flot twist i et mere nutidigt baderum!
Foruden denne konsolvask, består Versailles-serien også af håndvaske på søjle og toilet.

Af lignende konsolvaske eller vaske på søjle kan vi henvise til nævnte produktkategorier. Men tag også et kig på vores brede sortiment af væghængte vaske eller vaske til bord.
Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde