Raphael konsolvask

Raphael konsolvask
Ægte italiensk charme

En konsolvask er et glamourøst supplement til  badeværelset. Raphael konsolvask er fuld af italiensk livlighed, stil og detaljerigdom;  delikat og fin, og dog solid, takket være den flotte konsol fremstillet i krom eller poleret nikkel.  Raphael konsolvask er en skøn kombination af klasse og ældre romantik.

Raphael konsolvask fås i 4 marmorvarianter: fra den cremede Sofia Crema, til en grå Bardiglio, til en fin hvid Carrara for at slutte af med en blank sort Nero Marquina.
Raphael fås desuden med stel i krom eller poleret nikkel. Konsolvasken leveres uden bundventil.

 

Raphael konsolvaskRaphael konsolvask

Raphael leveres med 1 eller 3 huller til armatur. Konsolvasken leveres uden bundventil.

Raphael enkeltvask måler 116 x 105 x 67 cm (hxbxd)
og koster:

  • Krom stel: 52.002,00 kr.
  • Poleret nikkel stel: 53.833,00 kr.

Dobbeltvask udgaven måler 121 x 180 x 67 cm

  • Krom stel: 73.415,00 kr.
  • Poleret nikkel:75.251,00 kr.

 

Af lignende konsolvaske eller vaske på søjle kan vi henvise til nævnte produktkategorier. Men tag også et kig på vores brede sortiment af væghængte vaske eller vaske til bord.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.
Kom ind og se vores udstillings enheder samt høre mere om hvad vi eller kan tilbyde til dit nye badeværelse.