Jessica konsolvask

Jessica konsolvask
Elegant og raffineret

Jessica konsolvask bringer en del glamour ind i badeværelset. Med dens raffinerede marmor og blanke stål, kunne man næsten sammenligne Jessica vask på stativ med en smuk kvinde i selskabskjole og fin perlekæde. Raffineret og elegant, er Jessica serien både feminin og maskulin, takket være den harmoniske kombination af materialer. Enhver vil finde glæde og velvære ved at have denne Jessica konsolvask stående i badeværelset.

Jessica fås med 4 forskellige marmor varianter: fra den fine og let gennemsigtige Carrara marmor til en sort elegant blank marmor, Nero Marquina.

Jessica konsolvask Jessica konsolvask

Konsolvasken leveres med 1 eller 3 forborede huller til armatur. Leveres uden bundventil eller armatur.

Konsolvasken måler 101 x 92 x 56 cm (hxbxd)
og koster: 29.366,00 kr.

 

Jessica konsolvask fås i 4 varianter tursten:

 

 

Af lignende konsolvaske eller vaske på søjle kan vi henvise til nævnte produktkategorier. Men tag også et kig på vores brede sortiment af væghængte vaske eller vaske til bord.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.
Kom ind og se vores udstillings enheder samt høre mere om hvad vi eller kan tilbyde til dit nye badeværelse.